Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Update Catootje

Update Catootje

1/11/2011 - Tandem

We hebben de fiets!! Ze vind het geweldig. Bij bijna elke activiteit die we ondernemen houdt Catootje het na 5 minuten voor gezien, maar dit vindt ze wel een uur leuk. Ze zit voorop, vergeet mijn aanwezigheid, en heeft het gevoel zelf te fietsen en zelf de controle uit te oefenen. Ze kan mee fietsen, maar als ze geen zin heeft kan ze gewoon even terug trappen of gaan staan. Het biedt veel mogelijkheden en we genieten er met z'n allen van. Wat een fantatstisch land dat zo'n fiets een mogelijkheid is. Nu nog hopen op een aantal mooie herftstdagen.

Verder is er weinig opvallends uit het onderzoek naar censorische integratie gekomen. Uiteraard wel weer haar concentratie. Ook hoeft ze tegen alle verwachtingen geen brilletje. Stiekem best jammer, hadden we wel schattig gevonden zo'n klein krullebolletje met een grote roze bril. Maar het bespaard haar en ons natuurlijk wel veel gedonder.

Vanuit de neuroloog van het Sophia zijn we doorverwezen naar de revalidatiearts in Breda. Ach ja, daar zijn we ooit begonnen in Tilburg, dus dan is het cirkeltje weer mooi rond. Deze arts heeft voornamelijk de taak alles rondom Catootje te coordineren.

Jammer genoeg lukt het me nu niet een foto van de tandem te plaatsen, maar dat probeer ik nog op een ander moment.

 

 

Post A Comment!

<- Last Page :: Next Page ->

About Me

De komende tijd moet Catootje heel wat onderzoeken ondergaan. Op deze manier houden we een dagboek bij en kunnen we familie en vrienden up to date houden over alle ontwikkelingen rondom Catootje.

Links

Home
View my profile
Archives
Email Me