Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Update Catootje

Update Catootje

12/7/2011 - Vakantie

Als catootje vanmiddag thuis komt heeft ze vakantie!!! Twee weekjes naar de camping, en dan nog een 1,5 week thuis. Heerlijk. Het gaat erg goed met haar. Ze kletst er flink op los, volgens velen veel beter verstaanbaar.  We zijn ook erg trots op haar nieuwe fiets...Lauran heeft deze gevonden op internet. De fiets is erg stabiel, en voor mij makkelijk mee te nemenals ze besluit niet meer te willen fietsen (wat erg vaak voor komt). Ze krijgt, als het goed is, na onze vakantie ook een tandem waar we samen op kunnen fietsen, zij voorop. Gister heeft ze een visueel onderzoek gehad, en ze is doorverwezen naar het ziekenhuis. Ze is moeilijk te testen, maar ze vermoeden wel een plus sterkte. Waarschijnlijk een mooi rond brilletje dus. beter zicht zou bij kunnen dragen aan een betere concentratie bijvoorbeeld bij werkjes zoals een puzzel.

Maar...het gaat dus goed, van de operatie is bijna niks meer te merken, je ziet alleen nog maar wat korstjes bij het litteken. Ze voelt zich goed en is erg gezellig...en wij zijn dus ook blij!

 

                                                        

 

Post A Comment!

<- Last Page :: Next Page ->

About Me

De komende tijd moet Catootje heel wat onderzoeken ondergaan. Op deze manier houden we een dagboek bij en kunnen we familie en vrienden up to date houden over alle ontwikkelingen rondom Catootje.

Links

Home
View my profile
Archives
Email Me