Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Update Catootje

Update Catootje

13/3/2011 - Maandje later

Zo, inmiddels zijn we een maandje later en keert de rust langzaam terug in huize Bossers. Twee weken geleden is Catootje voor het eerst weer naar school gegaan, en dat ging erg goed. Ze vond het prima om de bus weer in te gaan, op school moest ze even wennen aan alle nieuwsgierige blikken, maar daarna was ze weer helemaal op haar plek. We zijn terug geweest voor controle, en dat was allemaal in orde. Het litteken ziet er ook prachtig uit. Een smal lijntje, op sommige plekjes nog wat korstjes, maar als die weg zijn, valt het bijna niet meer op. Ze maakt vorderingen qua spraak, ze wil meer weten (ti ta = wat is dat) en wankelt minder als ze 's ochtends op staat. Jammer genoeg zegt ze wel nog heel af en toe dat ze hoofdpijn heeft, maar dat kan natuurlijk ook nog met het herstel te maken hebben. Over 2,5 maand moeten we weer terug voor controle en dan zullen ze wat meer testjes doen.

Nu dit allemaal bijna achter de rug is (wonderbaarlijk) staan er weer wat nieuwe dingen gepland. Ze moet af en toe naar de kinderarts omdat ze wat last van verstopping heeft, daar heeft ze ook een middeltje voor gekregen, en we moeten weer naar de KNO arts. Maar ach, dat hoort er nou eenmaal allemaal bij.

Ze is en blijft vrolijk en blij, en daar gaat het ons om!

Post A Comment!

<- Last Page :: Next Page ->

About Me

De komende tijd moet Catootje heel wat onderzoeken ondergaan. Op deze manier houden we een dagboek bij en kunnen we familie en vrienden up to date houden over alle ontwikkelingen rondom Catootje.

Links

Home
View my profile
Archives
Email Me