Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Update Catootje

Update Catootje

14/2/2011 - Elke dag een beetje beter

Wat gaat het goed met mijn meisje. We zijn nu een weekje thuis en we merken echt dat het elke dag beter gaat. In eerste instantie was ze nog zo bleek en witjes door de lage waarden in haar bloed. Maar met 8 boterhammen op een dag en roosvise ferro komt ook de kleur terug. Ze straalt, haar oogjes stralen, ondanks de walletjes. Ze speelt lekker (met haar centjes), eet veel brood en drinkt zoals gewoonlijk veel. 's Middags slaapt ze nog en ze gaat op tijd weer naar bed, maar in de wakker uren gaat ze al lekker mee naar buiten en geniet ze van alle aandacht. Vanaf vandaag heeft ze geen pijnstilling meer en ze lijkt niet meer 'au' te zeggen dan anders. D'r kortje haartjes vallen mooi over het litteken heen dus het valt ook niet meteen op als je kijkt, het ziet er niet echt akelig uit als je er niet specefiek naar kijkt. Ze geniet momenteel erg van het feit dat ze de -t- erg goed kan uitspreken. Alles is dus de hele dag 'fout' (met het handje op tafel slaand...) of het 'kan niet'. Ze heeft opeens over van alles een mening. We kunnen niet wachten tot het voorjaar: een herstelde To, druk bezig met zindelijkheidstraining, kleur op d'r wangen, lekker fit en volop kletsen. Wij zien het zitten!

Met ons gaat het. Moe maar blij dat het achter de rug is. Vandaag had ik een rot dag, verdrietig dat ik weer moest gaan werken, balen dat ik niet bij haar kon zijn. Een beetje een terugslag, maar dat zal er wel bij horen.

Post A Comment!

<- Last Page :: Next Page ->

About Me

De komende tijd moet Catootje heel wat onderzoeken ondergaan. Op deze manier houden we een dagboek bij en kunnen we familie en vrienden up to date houden over alle ontwikkelingen rondom Catootje.

Links

Home
View my profile
Archives
Email Me