Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Update Catootje

Update Catootje

6/2/2011 - dag 5 en 6

Na een redelijk rustige nacht werd Catootje zaterdagochtend goed wakker. Ik kroop lekker bij haar in bed en samen hebben we gelachen om Bumba (een stomme clown...). Toen ik "Au" riep omdat ik klem had gezeten met mijn duim, pakte ze mijn hand en gaf ze me een kusje...! Het ijs was gebroken, een heel fijn moment, ze was niet meer boos! Ze heeft toen ook voor het eerst weer gegeten en was blij, lachte en kletste weer. Het infuus mocht er toen ook uit, en meteen ging ze aan de wandel door de gangen. 's Middags kwam Guusje met Kim en Bo, en dat maakte haar helemaal blij. Ze hebben samen gespeeld en samen rond gerend (eng!!!). Daarna was ze ook wel echt moe, en heeft ze niet meer goed gegeten. Guusje bleef slapen in het Ronald Mc Donald Huis (Grote Mc donald huis...) samen met Lauran en ik bleef bij Catootje. Het lukte haar niet goed om in slaap te vallen, en werd om 12u 's nachts wakker, precies op het moment dat ze een pilletje moest hebben. Na wat gedronken te hebben moest ze weer spugen en tegen de tijd dat we klaar waren met alle verzorging waren we een uurtje verder, maar van slapen kwam het niet echt meer. Ze vond zelf eigenlijk wel dat ze geslapen had en als ze dat had gedaan zouden we naar huis gaan...Ik heb af en toe nog gedoezeld, maar zij bleef maar wakker, en uiteindelijk zijn we maar door het nachtelijke ziekenhuis gaan wandelen (ssshhhht...Bo slapen). Bijzonder, in d'r pyamaatje, met die gekke haartjes van d'r door de gangen struinen, trap op, trap af...Uiteindelijk Pippie Langkous geprobeerd, maar zij heeft een beetje afgedaan, en dus Plop...om 5.30 uur viel ze in slaap.

Maar om 8u moest ze weer een pilletje en dus werd ze ook weer wakker (uit zichzelf). Ze was er niet zo goed aan...wilde niet eten, had hoofdpijn en slikte haar misselijkheid telkens weg. Na haar boterhammetje hebben we een poging gewaagd haar haartjes te wassen...Het douchen was fijn, maar d'r haartjes tjsa...dreads zijn leuk, maar een dunne blonde dread op haar achterhoofd is niet echt charmant. Het gaat hem niet worden, want een beetje kracht erachter zetten, ok, de foto's volgen om je daar een voorstelling van te kunnen maken...ze gaan eraf dus. Helaas, en de arts had nog zo haar best gedaan er iets van te maken.

Lauran had onze kamer schoongemaakt in het RMDH, alle zooi verzameld, Catootje aangekleed en wel, met muts (!) op naar huis! Daar kwamen we aan in een schoon en versierd huis, fijn maar ook best eng. Ookal heeft de arts zo goed gepuzzeld en zit alles zo stevig, het is een erg akelig idee dat ze zich gaat stoten of valt, want ja, we hebben het wel over Catootje. We zijn dus erg irritant hier: ssshhht, pas op, even rustig, niet rennnen enz.! Maar ja, ook voor ons is het wennen.

Catootje ziet nog steeds lijkbleek, ze heeft hoofdpijn, vindt 50 hechtingen zelf ook raar (en duwt er dus af en toe stevig op), maar ze is blij. Ze heeft wat gegeten en is blij naar bedje gegaan. We zijn erg moe, en merken aan van alles dat we even bij moeten komen, maar zijn vooral blij dat dit gedeeltje achter de rug is.

Post A Comment!

<- Last Page :: Next Page ->

About Me

De komende tijd moet Catootje heel wat onderzoeken ondergaan. Op deze manier houden we een dagboek bij en kunnen we familie en vrienden up to date houden over alle ontwikkelingen rondom Catootje.

Links

Home
View my profile
Archives
Email Me