Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Update Catootje

Update Catootje

2/2/2011 - Dag 2

Vanmorgen om 7 uur waren we op de afdeling. Catootje was niet heel vrolijk, maar ze moest er natuurlijk ook vroeg uit en had waarschijnlijk honger. Gelukkig was ze om 8u meteen aan de beurt. Ik ben met haar tot de OK gegaan. Ze was een beetje verdrietig toen ze moest gaan liggen, maar daarna sliep ze. Haar daar laten was een moeilijk moment.

Lauran en ik zijn, om de hoek van het ziekenhuis, uitgebreid gaan ontbijten met een krantje erbij. Even naar het Ronald Mc Donaldhuis, waar ik een tukkie heb gedaan. Wat rondgeslenterd, boekje gekocht, enz...gaan lunchen, alles heel rustig aan. Rond 13.00 uur verwachtten we een telefoontje en zijn we naar de ouderkamer op de afdeling gegaan. Om 13.30 kregen we bericht dat het goed was gegaan met een kleine complicatie. Door de hoge druk zat haar hersenvlies erg vast aan haar schedel waardoor daar een klein sneetje in kwam. Dat hebben ze gehecht, en is daardoor helemaal hersteld. Niks om ons zorgen over te maken.

Het laatste uur duurde het langste...Om 14.40 uur werden we gehaald dat we bij haar mochten. Spannend. Ze lag er bleekjes bij, met ongeveer 7 slangetjes uit veel verschillende gaatjes (hand, voet, schouderblad, neus, hoofd enz.). Twee drains aan haar hoofdje waar nog wat bloed en wondvocht uitkomt. Ze is af en toe een beetje wakker geweest, maar valt dan bijna meteen weer in slaap. Ze heeft wel wat moeten spugen. De chirurg heeft ons bezocht en verteld dat het erg goed gegaan is. Ze heeft ongeveer 3 cm ruimte gecreeerd achter op het bolletje. Ze heeft het bot van haar schedeltje zo kunnen gebruiken dat er geen gaten open zijn gebleven. alles is mooi als een puzzel opgevult. We zijn erg benieuwd wat dat met haar gaat doen. Blij dat het ergste achter de rug is. Nu afwachten wat de nacht ons brengt. Morgen mag ze als het goed is van de IC af naar de afdeling waar ze alleen op een kamertje ligt. Dan mogen de meeste slangetjes en de drains er ook uit gelukkig.

Alle kaarsjes hebben zeker geholpen, Nederland was een stukje warmer vandaag! Bedankt!

Post A Comment!

<- Last Page :: Next Page ->

About Me

De komende tijd moet Catootje heel wat onderzoeken ondergaan. Op deze manier houden we een dagboek bij en kunnen we familie en vrienden up to date houden over alle ontwikkelingen rondom Catootje.

Links

Home
View my profile
Archives
Email Me