Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Update Catootje

Update Catootje

1/2/2011 - Dag 1

Vamorgen is Lauran om 10.00 uur aangekomen in het ziekenhuis. Ik moest nog een paar uurtjes werken. Ze hadden samen een druk programma: bloedprikken, 3d-foto's maken van d'r hoofdje, onderzoekje hier onderzoekje daar, en wat vragenlijsten. Lauran heeft uitgebreide uitleg gekregen, waardoor we ons goed kunnen voorbereiden op morgen. Ze krijgt heel wat draadjes en infusen (handje, voetje en sleutelbeen...?...) aangebracht, daar alleen al hebben ze een uur voor nodig, maar dan is ze gelukkig al onder zeil.Ook krijgt ze vlak na de operatie totdat ze van de intensivecare af mag twee drains. Alle kleur zal uit haar wegtrekken, ze wordt dus heel witjes, en ze krijgt gezwollen ogen. Tsja, we wisten dat het geen gezellige boel zou worden....Het spande er nog even om of het morgen wel door zou gaan aangezien ze flink verkouden is, maar ja, dan kunnen ze tot de lente wachten, dus zolang ze geen koorts krijgt gaat het gewoon door.

Toen ik aankwam, rond 16.00 heb ik eerst ingechekct bij het Ronald Mc Donald huis, en zijn we daarna met z'n drietjes een hapje gaan eten. Ze was erg moe, maar ook blij en vrolijk. Het was gezellig.

Wat geweldig dat Ronald Mc Donald huis. Mooi, praktisch, groot enz!! Ze mag lekker bij ons slapen. Nadat we ons geinstalleerd hadden is Tootje in bed gekropen (op mijn plekje, dat dan weer wel) en viel meteen in slaap, Pappa kroop er naast en was ook vrijwel meteen vertokken. Hij had er een pittige dag opzitten. Was niet fit, emotioneel en heeft het toch geweldig gedaan.

Morgen moeten we om 7.00 uur binnen zijn, en om 8.00 uur begint het hele circus, als er niks tegen zit. Jammer genoeg moet haar mooie nagelak eraf lieve Ien en Ammie. Gaat ze helaas niet internagelactisch de operatie in. (Dit laatste zinnetje overigens vooral voor mijn eigen lol, mag ook wel toch...?) 

Met boekjes, taart, engeltje, pippie, hond, centjes, mutsje en...alle lieve berichten moet het toch wel gaan lukken?

Guusje is in hele goede handen in haar eigen huis bij Kim, Bo en Francien, en heeft genoeg leuke aanbiedingen voor de komende dagen. Het is moeilijk voor haar, maar het gaat.

Wordt vervolgt....

Post A Comment!

<- Last Page :: Next Page ->

About Me

De komende tijd moet Catootje heel wat onderzoeken ondergaan. Op deze manier houden we een dagboek bij en kunnen we familie en vrienden up to date houden over alle ontwikkelingen rondom Catootje.

Links

Home
View my profile
Archives
Email Me