Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Update Catootje

Update Catootje

28/1/2011 - Soms...

En soms, soms ben ik gewoon heel verdrietig. Als ze huilt als ze de bus in moet, dat is bijna nooit, want ze huppelt altijd naar de bus, en dan vliegt ze Peter en Jolanda in de armen, maar heel soms huilt ze, en als ik dan begin te huilen, dan kan ik niet meer stoppen. Dan kan ik de nare gedachtes niet stoppen: zo'n ukkie, 4 keer per week 2 keer een uur in een grote bus op de weg....

Of als ik naar haar haartjes kijk. Nooit een weeldige haardos geweest, maar na 4 narcoses in een jaar, en nog een te gaan, is er helemaal niet veel van over.

Of als ze zwalkend uit bed komt, en dan achter tegen de kast aan knalt, en dan weer voorover tegen de tafel, en dat ze dan niet huilt omdat haar pijngrens zo hoog is.

Of als ze moet slapen omdat ze gewoon te moe is 's middags. Maar dat is nou net op woensdagmiddag als het gezellig hier in huis is, bij mamma, Guusje en soms vriendinnetjes. Dan huilt ze wel.

Of als ik ongeduldig wordt van het gedraai en gekronkel.

 

Maar meestal is dat allemaal niet zo, want meestal hebben we lol.

 

We maken ons op voor een spannende tijd, en dat is gek, want we weten niet zo goed hoe. We laten het over ons heen komen. Dat geldt niet zo voor Guusje. Die heeft het er moeilijk mee, het heeft veel invloed op haar. 't is niet anders.

Post A Comment!

<- Last Page :: Next Page ->

About Me

De komende tijd moet Catootje heel wat onderzoeken ondergaan. Op deze manier houden we een dagboek bij en kunnen we familie en vrienden up to date houden over alle ontwikkelingen rondom Catootje.

Links

Home
View my profile
Archives
Email Me